Leden van KAMC Koersel die een T-shirt, fleece of sweater willen bekomen met het logo van KAMC Koersel erop geborduurd, kunnen kontakt nemen met VP Promotiekleding, Genebosstraat 78 te Lummen - tel: 011/42.09.85. U kan zelf daar in de winkel gaan kiezen wat U wil hebben en ook onmiddellijk bestellen. Zij hebben het logo van Koersel in hun bezit. Geef Uw naam en telefoonnummer op bij de bestelling zodat men U kan verwittigen als Uw bestelling klaar is. U gaat dan zelf afhalen en U betaalt rechtstreeks daar aan Pascal of Linda. Zo simpel is het . . . .

Op het FIM Motocamp treffen in Glastonbury (GB) van 2011 en op het FIM Motocamp op het eiland Poel in Duitsland (2015) was KAMC Koersel de winnaar van de "Challenge Espagna". Dit wil zeggen dat wij als club met het meest aantal deelnemers aanwezig waren. Het was in 2011 de eerste keer in het bestaan van Motocamp dat een Belgische club dit resultaat bereikte. We hebben de wisselbeker mee naar huis gekregen om onze naam in te laten graveren. Volgend jaar moeten we die doorgeven aan de volgende winnende club. Maar onze naam staat er toch maar lekker bij!!!. Klik HIER en HIER om het originele document te bekijken. Alle andere uitslagen van de FIM Motocamp treffens (vanaf 2009) kan U HIER terugvinden. In 2016 (Marokko) was de BMB winnaar van Motocamp en mocht Koersel met de beker naar huis omwille van de meeste deelnemers Zie HIER de uitslagen.

De uitslagen van de FIM Rally's (sinds 2004) kan je HIER terugvinden. Ook hier zijn er ieder jaar rijders van Koersel aanwezig en eindigen we meestal in de prijzen.

Proficiat aan de leden die deelnemen aan al deze manifestaties.